RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut cu 28-23 (13-13) în fața Științei Bacău

/ 5 octombrie 2013

După eșecul de pe teren propriu în fața celor de la Dinamo, Energia Pandurii Târgu Jiu a înregistrat un nou eșec, de această dată în deplasare, la Bacău, scor 28-23 (13-13) în fața Științei Dedeman Bacău.

0Energia a început foarte bine meciul cu Știința, a condus cu 7-2 după primele 10 minute de joc, dar gazdele au schimbat apărarea și au remontat în următoarele 12 minute egalând scorul, 9-9 în minutul 22. Echilibrul s-a menținut până la pauză și chiar și după primele 15 minute din repriza secundă, dar eliminarea lui Acatrinei, care a strâns trei eliminări de câte 2 minute în minutul 42, iar Energia a pierdut contactul cu echipa băcăuană, care s-a desprins în câșticătoare, tabela indicând 28-23 la finalul aprtidei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ho ho ho spune:

    ce glume aveti in voi!!!
    meciul l-au castigat arbitrii care l-au scos din joc pe Acatrinei neintemeiat (a se vedea regulamentele pentru necunoscatori) stiindu-se ca nu exista solutie pe partea lui, ceilalti jucatori ai Energiei de pe acel post fiind accidentati si nenumaratele eliminari fara motiv la aceeasi echipa 🙂
    eu tin cu Dinamo dar asa ma enerveaza cand incercati sa ne prostiti in fata ca nu mai suport
    singurul de felicitat pentru prestatie este cum corect spuneti Rotaru
    pentru arbitri: DACA DORITI RESPECT – RESPECTATI REGULAMENTELE
    SA VA FIE RUSINE domnilor arbitri CA ATI FACUT CE-ATI FACUT IN DIRECT LA TV

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.