RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pacos Ferreira – Pandurii Târgu Jiu 1-1 (0-1) – Live Text

/ 3 octombrie 2013

Pandurii joacă la Guimaraes primul meci în deplasare în Grupa E a Europa League. Pacos Ferreira este, la prima vedere, cel mai accesibil adversar al gorjenilor, iar dacă Pandurii visează la primăvara europeană, atunci obținerea a șase puncte din confruntarea cu lusitanii este obligatorie.

IMG_2454Pacos Ferreira – Pandurii Târgu Jiu 1-1 (0-1)

Stadion „Dom Afonso Henrique”, Guimaraes, spectatori: 1.000

Pacos: Filipe – R. Antonio, Tiago Valente, Gregory, Helder Lopes – Rui Miguel (min. 80 Sergio Oliveira), Filipe Anunciacao, Seri – Manuel Jose (min. 73 Ribeiro), Bebe, Caetano (min. 65 Hurtado). Rezerve: Degra, Ribeiro, Irobiso, Hurtado, Nuno Santos, Sergio Oliveira, Tony. Antrenor: Sergio Gaminha.

Cartonașe galbene: Tiago Valente (min. 76), Anunciacao (min. 88)

Pandurii: Mingote – Ungurușan, da Silva, Christou, Momcilovic – Anton, Breeveld – Buleică, Eric (min. 58 Distefano), Ciucur (min. 66 Cristea) – Matulevicius (min. 73 dos Santos). Rezerve: Stanca, Sipo, Mamele, Cristea, dos Santos, Distefano, Pleașcă. Antrenor: Cristi Pustai.

Arbitri: Aleksei Nikolaev – Oleg Tselovalnikov, Dmitri Mosyakin(ambii asistenţi) – Vladimir Kazmenko, Aleksandr Egorov (ambii adiţionali) – Maksim Gavrilin (rezervă) – toţi din Rusia.

IMG_2491

Filmul meciului:

Min. 0: Pustai va miza pe Matulevicius încă din primul minut al meciului de la Guimaraes.

Pandurii beneficiază de o galerie care, deși nu este mare, este destul de activă, chiar dacă până la debutul meciului mai sunt aproximativ 20 de minute, au început să-și încurajeze favoriții. Suporterii gazdelor încă nu se văd deși ieri se anunțaseră 1.200 de bilete vândute, acum stadionul este dezolant de gol.

Echipele au ieșit pe gazon și s-au aliniat la centru. pandurii va juca în alb, iar gazdele în galben.

Min. 1: Pandurii are lovitura de start.

Min. 5: Ciucur și-a făcut bine o minge pe stânga, a șutat frumos, dar mingea a fost deviată în corner.

Min. 5: GOOOOOOOOOOOL Pandurii! Cornerul a fost executat de Eric, mingea a trecut prin careul gazdelor. Tiago Valente a dat pe lângă minge și Momcilovic a înscris cu un șut din careul mic.

IMG_2506

Min. 10: Matulevicius a recuperat un balon degajat greșit de portarul lui Pacos, a pătruns frumos în careu dar a luftat și Filipe a reușit să rețină. Lituanianul avea și varianta unei pase spre Ciucur, singur în careul lusitan.

Min. 11: Bebe a profitat de un marcaj lejer din partea lui Ungurușan, dar șutul său a fost pe lângă poarta lui Mingote.

Min. 15: Manuel Jose execută pe colțul scurt o lovitură liberă din unghi, dar Mingote a respins în corner.

Min. 17: Rui Miguel a șutat de la 20 de metri, mingea a fost deviată în corner.

Min. 19: Bebe a căutat colțul lung cu un șut din interiorul careului, mingea a trecut peste poarta lui Mingote, ocazie mare pentru Pacos.

Min. 27: Manuel Jose a centrat de pe dreapta, Rui Miguel a primit în centrul careului, dar a șutat mult peste poarta Pandurilor.

Min. 33: Seri șutează de la 19 metri, dar mingea trece peste poartă. Gazdele controlează autoritar jocul de minute bune, Pandurii nu reușesc să țină de minge.

Min. 36: Matulevicius a scăpat spre poarta celor de la Pacos, dar șutul din colțul careului de 16 metri i-a fost deviat în corner de Gregory.

Min. 39: Momcilovic a făcut o fază extraordinară pe stânga, a întors un adversar și a centrat bine pentru venirea lui Breeveld, care a reluat cu capul din 7-8 metri pe lângă poarta lui Filipe.

Min. 49: GOL PACOS!!! Rui Miguel profită de o apărare visătoare a Pandurilor și înscrie după o fază șnur de contraatac a gazdelor.

Min. 57: Breeveld trimite o pasă în spate greșit, Bebe interceptează și pătrunde singur în careu, dar șutul e slab și Mingote reține.

Min. 65: Bebe șutează din interiorul careului, dar Ungurușan respinge in extremis.

Min. 66: Anunciacao șut de la 30 de metri, Mingote respinge senzațional în corner.

Min. 72: Manuel Jose centrează pentru Rui Miguel, dar reluarea acestuia trece mult peste poarta lui Mingote.

Min. 76: Distefano a executat o lovitură liberă, da Silva a reluat cu capul, dar mingea s-a scurs pe lângă poarta portughezilor.

Min. 79: Distefano a executat bine o lovitură liberă de la 26 de metri, dar Filipe scoate în corner.

Min. 80: Buleică șutează frumos de la distanță, dar Filipe scoate de la rădăcina barei în corner.

Min. 85: Hurtado a scăpat singur, dar din unghi a șutat la colțul scurt și Mingote a reținut de lângă bară.

Min. 90: S-au arătat 3 minute de prelungire.

Min. 90+3: Se fluieră finalul meciului. Pandurii se întorc acasă cu un singur punct de la Guimaraes deși a arătat că putea chiar mai mult. În aceeași grupă, Fiorentina s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Dnepr, echipa italiană fiind viitoarea adversară a Pandurilor în Grupa E a Europa League.

www.sportingorj.ro

 

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.