RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nicoară a călcat pe bec și „sare” peste Pacos și Săgeata

/ 1 octombrie 2013

Viorele Nicoară a fost exclus din lotul Pandurilor pentru următoarele partide, antrenorul Cristi Pustai motivându-și decizia prin probleme atât de nivel comportamental, cât și de formă sportivă.

3„Nicoară trebuie să-şi revizuiască comportamentul şi totodată să joace mai bine. Sperăm să redevină acel Nicoară pe care-l cunoşteam, adică cel din sezonul trecut”, a declarat Cristi Pustai.

Dacă Pustai a fost lapidar în explicații, mai generos a fost președintele executiv al gorjenilor: „Nicoară se va antrena, până la noi ordine, separat de prima echipă de la Pandurii.  A avut o ieşire necontrolată şi după reacţia pe care a avut-o şi la meciul cu Gaz Metan Mediaş, s-au acumulat deja două greşeli, aşa că trebuie să suporte consecinţele. Noi avem un Regulament de Ordine Interioară care nu e pus doar de formă, ci trebuie respectat. Practic, jucătorul Nicoară nu intra în planurile noastre până la noi ordine. Îmi pare rău de el că nu va face deplasarea în Portugalia, sper să fie o lecţie pe care să o înveţe”, a dezvăluit preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.