RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius ar putea juca la Guimaraes contra celor de la Pacos

/ 1 octombrie 2013

Accidentat în meciul de cupă cu Farul, lituanianul Deyvidas Matulevicius ar putea fi surpriza lui Pustai pentru meciul de la Guimaraes.

IMG_0450Pus în fața unei crize de atacanți, în lotul pentru Europa League nefiind incluși Diego Rubio și Shamsin, Cristi Pustai ar putea decide să forțeze din nou intrarea înaltului atacant lituanian.

„E o criză la nivelul vârfului de atac. Să sperăm că-şi reveni şi Matulevicius, dar dacă pleacă, iar la echipa naţională nu ştiu când îşi va reveni. Ne mai gândim şi la varianta cu Eric vârf  împins, dar poate îşi revine Matulevicius. Dacă nu, îl avem pe dos Santos, să vedem…”, a declarat antrenorul Cristi Pustai, care nu pare dispus să-i acorde încă o șansă lui Admir Adrovic după ce acesta a evoluat dezamăgitor în meciul cu Dnepr și n-a rupt gura târgului nici în fața juniorilor Farului atâta vreme cât a fost folosit în meciul de cupă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.