RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, la al doilea eșec pe teren propriu în acest campionat

/ 29 septembrie 2013

Pandurii a pierdut în fața fostei echipe a actualului tehnician, Cristi Pustai, scor 1-2 (0-2), Gaz Metan Mediaș fiind la primul succes obținut în Liga 1 la Târgu Jiu.

13Christou a fost cel care a deschis scorul, însă a greșit poarta, devierea sa de cap la lovitura liberă executată de Buzean prinzându-l pe Mingote pe picior greșit. Dealtfel, Mingote a fost și el la originea unui gol, și tot pentru oaspeți. Acesta i-a pasat decisiv lui Robertson, iar atacantul britanic al celor de la Gaz Metan Mediaș nu a refuzat cadoul primit făcând 0-2. Pandurii a căutat să revină în joc, dar golul a picat târziu în poarta lui Buchta, în minutul 88 Buleică marcând din pasa lui Eric, iar scorul final a rămas 1-2.

După ce a pierdut acasă și meciul cu Astra Giurgiu, Pandurii se află la al doilea eșec la Târgu Jiu în acest debut de sezon. Echipa lui Cristi Pustai are următorul meci de jucat în deplasare, la Guimaraes, în Europa League, contra celor de la Pacos Ferreira, în vreme ce în campionat, în runda a 10-a, va juca tot în deplasare, la malul mării, cu Săgeata Năvodari.

Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaș 1-2 (0-2)

Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 3.000

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Christou, da Silva, Momcilovic – Distefano (min. 75 Cristea), Breeveld – Buleică, Eric, Nicoară (min. 59 Ciucur) – Shamsin (min. 52 Diego Rubio). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Nicoară (min. 30), Distefano (min. 60)

Gaz Metan: Buchta – Frăsinescu, Muth, Markovic, Buzean – Todea, Tahar (min. 76 Fl. Dan) – Munteanu, Vitinho (min. 88 Llullaku), C. Petre – Robertson (min. 63 Bud). Antrenor: Cristi Dulca.

Cartonașe galbene: Todea (min. 37), Tahar (min. 76), Vitinho (min. 82), C. Petre (min. 91), Muth (min. 93)

Arbitri: M. Bîrsan – B. Velicu, I. Timar.

0-1, min. 13, Buzean a executat o lovitură liberă, iar Christou a deviat cu capul mingea în propria poartă.

0-2, min. 42, Mingote a degajat o minge firect în piciorul lui Robertson, iar acesta înscrie din interiorul careului.

1-2, min. 88, o centrare a lui Eric ajunge la Buleică, iar acesta înscrie din câțiva metri, lateral dreapta.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.