RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Succes important al Energiei la Baia Mare

/ 26 septembrie 2013

Trupa lui Liviu Andrieș și-a îndeplinit obiectivul și a obținut cele trei puncte puse în joc în partida de la Baia Mare în fața unei echipe nou promovată, dar în care s-a investit mult în ultima vreme și care, cel puțin pe teren propriu, va face multe victime în acest sezon.

IMG_9866            Jocul a fost echilibrat, gazdele au condus în prima repriză și debutul celei secunde, dar Energia a preluat frâiele meciului începând din ultimele 15 minute ale meciului. Cu ajutorul portarului Antonaru, din nou în mare formă, greu de învins și de la linia de 7 metri, Energia a condus cu 20-16, dar la final s-a mulțumit și cu o victorie ceva mai „scurtă”, tabela indicând la finalul minutul 60 un avantaj de două goluri în favoarea gorjenilor.

Energia va juca în etapa a patra a Ligii Naționale de handbal masculin cu Dinamo București, meciul fiind programat a se disputa duminică, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00.

 HCM Baia Mare – Energia Pandurii Târgu Jiu 20-22 (10-9)

Sala „Lascăr Pană”, Baia Mare

 HCM: Irimuș (8 intervenții), Viman (o intervenție), Drăghici – Grasu (8), Leordean (4), Bondar (4), Crăciun (3), Fotache (1), Mihai, Bera, Popescu, Baican, Udriștoiu, Acsinia, Olah, Orban. Antrenori: Gheorghe Covaciu.

Energia: Antonaru (13 intervenții), Juzbasic – Acatrinei (7), Dragnea (4), Asoltanei (3), Mureșan (2), Apolzan (2), Liberț (2), Roman (1), Păiuș (1), Popescu, Ilieș, Giotoiu, Mledenciu. Antrenor: Liviu Andrieș.

Arbitri: Stark/ Ștefan.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.