RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii s-au jucat cu puștii Constanței

/ 25 septembrie 2013

4 goluri + 2 bare + un penalti neacordat – 2 accidentări = calificare fără probleme, aceasta pare a fi ecuația prin care Pustai a pătruns cu Pandurii în optimile de finală ale Cupei României Timișoreana.

5Rezervele Pandurilor, unele cu pretenții de titularizare, au întâlnit juniorii cu care Farul se gândește să revină în prim-planul fotbalului românesc peste câțiva ani, iar diferența a fost mai mare decât o arată scorul. Alex dos Santos a fost primul care a perforat poarta Farului, încă din minutul 3, și se anunța un scor fluviu pe „Municipal”. Abia spre finalul preimei jumătăți de oră de joc a venit golul doi, primul al libanezului Shamsin, însă până atunci gorjenii își trecuseră în cont și prima bară, tot Shamsin fiind cel care a ajuns periculos la finalizare. La pauză, Pustai a aruncat în luptă încă doi jucători eminamente ofensivi pe lângă cele două vârfuri, Diego Rubio și Adrovic alăturându-li-se pe teren lui Shamsin și dos Santos. Scorul de 2-0 s-a menținut minute bune pe tabelă în ciuda inflației de atacanți. O parte din vină aparține transversalei, care i-a refuzat golul lui Diego Rubio, dar și arbitrului Feșnic, ce n-a văzut un penalti cât se poate de clar lui dos Santos.

Intrarea lui Matulevicius a modificat ritmul jocului, dar și tabela. Mai întâi Shamsin a realizat dubla cu un șut la colțul lung, în vreme ce golul patru a venit în urma unui șut al lituanianului, Shamsin marcând din 3-4 metri cel de-al treilea gol al său în meciul de debut la Pandurii. Din păcate, la faza golului cu care tabela s-a închis, Matulevicius a suferit o recidivă a accidentării din meciul cu Dinamo, a părăsit terenul, iar meciul a fost terminat de gorjeni cu un om în minus. Probleme musculare a acuzat în minutele de final și Paulinho, așa că Pustai a avut motive de tristețe și la finalul unui meci câștigat de echipa sa cu 4-0.

Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanța 4-0 (2-0)

Stadion „Municipal”, spectatori: 1.000

Pandurii: Lazar – Pleașcă, Mamele, Rada, Sipo – Paulinho, Anton, Cristea (min. 46 Adrovic), Distefano (min. 46 Diego Rubio) – Shamsin, dos Santos (min. 66 Matulevicius). Antrenor: Cristi Pustai.

Farul: Neagu – Nițescu, Năstase, Romașcanu, Bădașcă – Berti, Tothăzan (min. 56 Irimia) – Pîslaru (min. 46 G. Anton), Ghenciu (min. 71 Andrei), Coteanu – Butoi. Antrenor: Gheorghe Minea.

Cartonașe galbene: Romașcanu (min. 65), Butoi (min. 92)

Arbitri: Horațiu Feșnic – Alexandru Cerei, Gero Szabo.

1-0, min. 3, Alex dos Santos a reluat simplu, din marginea careului mic după o centrare a lui Paulinho.
2-0, min. 27, Distefano a șutat, mingea respinsă de Neagu a fost împinsă în poartă de Shamsin din câțiva metri.
3-0, min. 70, Shamsin a înscris cu un șut frumos la colțul lung.
4-0, min. 74, Shamsin a realizat tripla după un șut al lui Matulevicius și o minge bâlbăită de Adrovic în fața porții.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.