RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nini se bazează și pe Reinke în returul cu Gaz Metan Mediaș

/ 24 septembrie 2013

Dacă în prima manșă a dublei cu Gaz Metan Mediaș din Cupa României, Energia nu l-a putut folosi pe pivotul american Will Reinke, antrenorul gorjenilor dă asigurări că acesta va fi pe teren în meciul decisiv.

IMG_1157            „Will, sută la sută, va juca în partida retur cu Gaz Metan Mediaş. Se pare că acea carte verde s-a fi pierdut între America şi Grecia, aşa că am apelat la varianta eliberării unei derogări speciale din partea FIBA şi FRB pentru jucătorul nostru. El va fi trecut pe foaia de joc şi va prezenta practic, paşaportul ca şi act de identitate până i se va elibera o altă carte verde sau îi va veni cea veche. Avem nevoie de Reinke în echipă pentru că este foarte greu pentru Djapa să jace singur acolo sub panou. Şi eu am fost surprins cât de bine s-a descurcat la Mediaş, ţinând cont de câte minute a trebuit să stea în teren. Dar, de acum încolo vom putea conta şi pe al doilea pivot. Ne va ajuta cel mai mult în apărare, acolo unde aţi văzut că am avut şi avem încă probleme. O să conteze mult intrarea lui Will Reinke chiar şi pentru atac”, a declarat Florin Nini, antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.