RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laurențiu Răuț: „Șansele sunt de 50%-50%”

/ 24 septembrie 2013

Președintele clubului Energia, Laurențiu Răuț, consideră că echipa de baschet a făcut un pas important spre turul următor al Cupei României după ce a pierdut la limită în prima manșă a primului tur, scor 84-85 în compania celor de la Gaz Metan Mediaș, în deplasare.

IMG_9667           „Dacă stăm și ne uităm la rezultat, toată lumea ar zice că suntem favoriți la calificare, dar Mediașul are o echipă puternică și eu cred că șansele sunt egale. Toată lumea știe că echipele care au venit la Târgu Jiu au avut mari probleme, mai ales că aici avem și suportul unui public extraordinar. Sper ca publicul să fie al șaselea jucător și împreună cu jucătorii să ne calificăm mai departe. Este o șansă foarte mare, am pierdut la un singur punct, eu zic că ar fi putut fi chiar mult mai bine, dar putea să fie, conform anumitor momente ale jocului, și mai rău, dar a fost un joc bun al echipei ținând cont și de faptul că a fost primul meci aficial al acestui sezon. Eu zic că șansele sunt de 50%-50%. Mediașul este o echipă puternică. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm, dar Mediașul are o echipă puternică ce are clar obiectivul de a ajunge pe locurile 1-4. Au și investit bani mulți. Nu suntem calificați! Trebuie să muncim! E un meci foarte greu, îmi doresc să avem sala plină și publicul să ne susțină pentru a reuși să câștigăm”, a spus Răuț despre meciul de la Mediaș și șansele Energiei de a merge mai departe în Cupa României.

Meciul de la Mediaș a avut și momente de joc în care Energia a arătat slăbiciuni, însă Laurențiu Răuț spune că astfel de momente apar des în debutul sezonului, omogenitatea fiind o problemă pentru mai toate echipele acum: „E normal să existe fluctuații în joc, echipa încă nu a ajuns la potențialul maxim, sunt foarte mulți jucători noi. De sâmbătă sper să mai apară unul, e vorba de ultimul jucător adus la echipă. E vorba de ore, o zi-două, până apare cartea verde pentru Will Reinke. E normal ca relațiile de joc să nu fie încă foarte bune, dar se vede că echipa începe ușor-ușor să-și intre în ritm. Și la Mediaș au fost probleme destul de mari, echipă care a avut tot lotul la dispoziție și a avut și mai mulți jucători de anul trecut care au rămas”, a declarat șeful grupării gorjene.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.