RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjenele, învinse în liga a 3-a

/ 20 septembrie 2013

Doar două echipe gorjene au fost programate a juca în runda din acest weekend, însă ambele au cedat deși au evoluat pe teren propriu în runda a patra.

jiul tudorache berteaJiul Rovinari a cedat cu 0-2 (0-1) în fața celor de la FC Hunedoara, echipă ce-și propune promovarea în al doilea eșalon în această ediție de campionat. Ambele goluri ale oaspeților au fost înscrise de Homei.

Nici Știința Turceni nu s-a prezentat mai bine în duelul noilor promovate, echipa antrenată de Viorel Cojocaru cedând acasă, la Turceni, cu scorul de 1-3 (1-2), în fața celor de la Nova Mama Mia Becicherecul Mic. Simcea a marcat singurul gol al gazdelor, în vreme pe pentru oaspeți au punctat Magdaș, Zurbagiu și Radu.

În etapa viitoare, Pandurii Ii va primi vizta celor de la Vulturii Lugoj, Jiul Rovinari de va deplasa la Millenium Giarmata, în vreme ce Știința Turceni va juca tot în deplasare, la FC Hunedoara.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.