RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai versus Mister „UEFA Cup”

/ 18 septembrie 2013

În timp ce pandurii mizează joi pe încă o surpriză a profesorului de matematică, Cristi Pustai, Dnepr contrează cu un nume mare la nivel european.

IMG_9179Spaniolul Juande Ramos a pregătit în trecut pe Sevilla, Tottenham sau Real Madrid, iar din 2010 s-a instalat pe banca din Dnepropetrovsk. N-a reuşit să-i ducă pe Dnepr mai sus de locul 4 în Ucraina, dar trecutul său european e de aur. Ramos a fost antrenorul celor de la Sevilla în perioada de glorie. Cu el pe bancă, andaluzii au câştigat două Cupe UEFA consecutive, în 2006 şi 2007! Tot în 2006, Sevilla a câştigat şi Supercupa Europei în timp ce un an mai târziu Cupa şi Supercupa Spaniei au ajuns în vitrina echipei antrenate pe atunci de Ramos. Tehnicianul de 58 de ani nu s-a impus la Londra sau Madrid, dar a format o echipă solidă la Dnepr. Contractul spaniolului expiră la anul aşa că are nevoie de un sezon bun atât pe plan intern cât şi în Europa pentru a obţine prelungirea din partea şefilor.

„Fiecare meci este special. Am reuşit să ajungem în grupele Europa League şi suntem mândri. Dnepr este reprezentată a unui fotbal de calitate unde apar echipe care fac meciuri foarte bune şi în Liga Campionilor, un fotbal care este peste nivelul celui din România. Dnepr este într-o formă foarte bună în campionat. Ei pleacă cu prima şansă în partida de mâine. Poate e mai bine aşa pentru că nu vom avea o presiune foarte mare”
Cristi Pustai, antrenor Pandurii

Ştim faptul că Pandurii este o echipă serioasă. Au eliminat pe Braga, acest lucru spune multe despre forţa lor şi despre unitatea de grup. Îi cunoaştem bine, i-am studiat. Punctul lor forte este jocul colectiv, trebuie să fim atenţi la toţi fotbaliştii din lotul lor. Nu o să fim luaţi pe nepregătite”  
Juande Ramos, antrenor Dnepr

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.