RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adrovic sau Alex dos Santos?

/ 18 septembrie 2013

Pandurii are probleme în ceea ce privește atacantul cu care va începe primul meci din grupele Europa League, cel cu Dnepr de la Cluj Napoca.

IMG_0450Pustai l-a suprasolicitat pe Matulevicius în meciul cu Dinamo, iar lituanianul a suferit o întindere, astfel că la meciul cu Dnepr antrenorul îl dă ca indisponibil, în timp ce pentru meciul din campionat cu CFR Cluj îl pune pe lista incerților. Dacă e ca Matulevicius să nu joace, însă Pustai a început să ne obișnuiască în a declara una și a face alta, tehnicianul Pandurilor ar avea de ales între muntenegreanul Admir Adrovic și brazilianul Alex dos Santos. Altă variantă nu există, asta după ce posibilitatea de a-l trece pe lista A UEFA pe chilianul Diego Rubio s-a dovedit a nu exista. Adrovic a jucat foarte puțin până acum, nefiind din câte se pare pe placul lui Pustai, în vreme ce dos Santos a venit de puțin timp și este în urmă cu pregătirea fizică, brazilianul fiind folosit până acum doar la echipa a doua, în meciul de cupă pierdut de Pandurii II cu 6-1 în fața celor de la CS Universitatea Craiova.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.