RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari așteaptă încă noul pivot

/ 17 septembrie 2013

Până la startul noului sezon a rămas mai puțin de o săptămână, însă Energia Rovinari nu are încă lotul complet, pivotul fiind problema ce nu dă pace conducerii clubului gorjean.

Will_ReinkeFlorin Nini s-a asigurat că are mulți jucători pentru acoperirea pozițiilor 4-5, însă nu are încă niciun jucător clar pentru poziția 5, un pivot masiv, care să adune mingile de sub panou. Djapa, Vlaicu, Kakaroudis și Alionescu sunt jucătorii „mari” pe care Energia îi are la dispoziție, însă fără un pivot de meserie nu se pot obține performanțe în Liga Națională de Baschet Masculin. Astfel, Energia încearcă pe ultima sută de metri aducerea unui jucător care să rezolve această problemă: „Există posibilitatea să apară şi noul pivot. Vedem dacă ajunge… Este vorba de Will Reinke, un pivot american. El vine din Grecia, a jucat acolo, dar a jucat în colegiile din State. Are 2.08 metri. Aşteptăm să vedem cum ne descurcăm la meciul cu Mediaş. Nu ştiu cât ne va ajuta în meciul tur, dar în retur vom miza pe el”, a declarat Laurențiu Răuț, președintele clubului Energia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.