RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Salbă de medalii la Naționalele de Semimaraton de la Oradea

/ 16 septembrie 2013

Disputat la Oradea, având la start 70 de atleți de la 23 de cluburi, 42 la masculin și 28 la feminin, Campionatul Național de Semimaraton a adus gorjenilor o medalie de aur, trei de argint și patru de bronz.

moaga prahova 2            În competiția senioarelor, Elena Moagă a terminat pe locul 3, echipa CS Pandurii Târgu Jiu (Moagă, Bălțoi, Popescu) pierzând însă podiumul clasându-se pe locul 4. La tineret, Adela Bălțoi a terminat a treia, urmată de Laura Popescu, ambele concurând pentru echipa CS Pandurii 1. Echipa feminină de tineret CS Pandurii 2 (Buguleț, Enache, Trică) a luat argintul. Singura medalie de aur a venit de la echipa de junioare 1 a CS Pandurii 2 (Buguleț, Enache, Trică), Anamaria Buguleț fiind medaliată cu bronz și în competiția individuală a junioarelor 1.

În concursurile masculine, la seniori, Alexandru Staicu a terminat pe locul 5, Daniel Lupulescu pe 6, iar Claudiu Iordache pe 8. Astfel, CS Pandurii 1 (Lupulescu, Gorun, Șurlea) a terminat concursul pe echipe pe locul 4, iar CS Pandurii 2 (Staicu, Iordache, Popescu) pe locul 5. La tineret, Alexandru Staicu a fost al doilea, iar Claudiu Iordache pe locul 4, CS Pandurii 2 (Staicu, Iordache, Popescu) fiind medaliată cu argint. În fine, la juniori 1, singurul participant gorjean, Florin Popescu, a terminat concursul pe locul 3.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.