RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără amical pentru prezentarea lotului echipei de baschet

/ 16 septembrie 2013

Deşi era anunţată cu surle şi trâmbiţe pentru începutul acestei săptămâni, data prezentării lotului echipei de baschet gorjene a rămas o necunoscută.

IMG_9115Oficialii Energiei nici nu sunt siguri că vor mai desfăşura vreun amical înainte debutului oficial de sezon: „Încă nu ştim exact data la care se va prezenta lotul. La fel şi în ceea ce priveşte amicalul pe care am vrea să-l desfăşurăm cu această ocazie. E o problemă pentru că nu sunt echipe disponibile să vină să joace acum, când mai este puţin şi încep partidele din cupă”, a dezvăluit preşedintele clubului Energia, Laurenţiu Răuț. O problemă în organizarea unui astfel de amical a fost și absența antrenorului principal, Florin Nini. Prezentarea lotului fără antrenor ar fi fost cel puțin la fel de bizară ca și absența tehnicianului în cea mai importantă perioadă a pregătirii echipei pentru debutul sezonului. Președintele clubului gorjean este destul de deranjat de faptul că echipa a fost „pasată” secundului și spune că nu va mai tolera astfel de situații în viitor: „Nici eu nu sunt de acord cu absenţa antrenorului principal atunci când te afli într-o perioadă cheie de pregătire. Dar, din ce ştiu eu, va fi ultima acţiune de acest gen, adică o situaţie în care domnul Nini va lipsi de la echipă. E clar, nu voi fi de acord să mai lipsească pe timpul campionatului pentru că toată lumea trebuie să-şi facă treaba pentru care este plătit.”, a declarat Laurenţiu Răuţ.

Mai nou, se pare că nu va mai fi vorba de niciun meci pe care Energia Rovinari să-l joace la Târgu Jiu în debutul căreia echipa să fie prezentată suporterilor. Conducerea gorjenilor se vede nevoită ca prezentarea lotului să fie făcută înaintea primul joc oficial de la Târgu Jiu, cel din Cupa României contra celor de la Gaz Metan Mediaș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.