RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut greu pentru Energia Pandurii în noul campionat

/ 12 septembrie 2013

Doar câteva zile despart Energia Pandurii Târgu Jiu de startul în noua ediție de campionat, una în care primul meci îl va juca tocmai pe terenul campioanei, HCM Constanța.

handbal constanta            Antrenorul Liviu Andrieș speră ca echipa sa să continue pe trasa evoluțiilor bune avute în ultimele partide în fața constănțenilor, însă și-ar dori și un deznodământ mai bun: „Avem parte de un debut greu pe terenul campioanei. Asta este… În ultimele meciuri contra celor de la Constanţa a făcut meciuri bune, dar rezultatele nu au fost chiar bune. Au fost rezultate nefavorabile, noi am fost aproape de ei, dar nu am reuşit să câştigăm. Sper ca de data aceasta să jucăm bine şi să câştigăm”, a declarat tehnicianul târgujian. Acesta este conștient de nivelul ridicat de dificultate al partidei și consideră adversara din prima etapă ca fiind principala candidată la titlul de campioană la finalul stagiunii ce va începe în acest weekend: „Constanţa are o echipă bună, chiar dacă au pierdut jucători în ultimul timp au în continuare în lot jucători de valoare. Au o echipă formată în timp, au adunat toţi jucătorii de valoare din ţară, aşa că au un lot foarte bun. Cu siguranţă ei vor câştiga campionatul. Într-adevăr au ratat intrarea în grupele Champions League, dar şi-au revenit rapid. După ce au ratat această calificare au câştigat Supercupa României cu Ştiinţa Bacău”, a mai spus Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.