RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nou veniții de la Pandurii rămân în stand-by

/ 11 septembrie 2013

Antrenorul Cristi Pustai este de părere că niciunul dintre cei patru jucători aduși în ultimele zile nu sunt încă puși la punct din vedere fizic pentru a pune bază pe ei 100%.

4            „Ne așteaptă foarte multe jocuri într-un interval scurt și este nevoie de toți jucătorii. Din păcate, cei nou veniți nu sunt la o formă sportivă foarte ridicată. Distefano e undeva la 65%, Paulinho și Diego sunt undeva la 60%, dar din mers lucrurile se vor regla. Acestea sunt rezultate testelor aerobice și anaerobice date. Încercăm să-i aducem și pe ei la o formă sportivă ridicată pentru că avem nevoie de ei, de toți jucătorii”, a declarat antrenorul Pandurilor întrebat de nivelul atins de jucătorii aduși pe finalul perioadei de mercato.

Un capitol aparte îl reprezintă chilianul Diego Rubio, jucător împrumutat de la Sporting Lisabona, dar care nu a putut fi legitimat în timp util pentru a prinde și lista A UEFA. Cu toate acestea, Pustai declară că nu poate spune că regretă acest lucru, atâta vreme cât încă nu-l cunoaște foarte bine pe tânărul atacant chilian: „Pe Diego Rubio să-l vedem mai întâi dacă o să joace, abia apoi voi putea să spun dacă este o pierdere pe lista UEFA sau nu. Vorbim de jucători după ce se vor exprima în teren. Rubio este o speranță, are un CV bun și calități, dar trebuie să-l vedem întâi jucând”, a mai spus Pustai.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.