RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru cedat la U Cluj

/ 9 septembrie 2013

Atacantul Vali Lemnaru a schimbat tricoul Pandurilor cu cel al clujenilor de la Universitatea.

lemnaru foarfeca            Fără prea multe șanse de a mai prinde un loc în primul usprezece al gorjenilor, Lemnaru s-a întors astfel la echipa de la care Pandurii l-a adus în 2011: „Lemnaru va rămâne în inima şi în memoria fanilor echipei noastre, este cel care ne-a dus pe locul doi prin golul marcat în ultima etapă a anului trecut. Îi mulţumim din suflet pentru tot ce-a făcut pentru noi şi îi dorim succes. El a venit la Pandurii de la U Cluj, aşa că revine acasă. Jucătorul vrea să joace meci de meci, a ales U Cluj, echipă care are nevoie dea jucătorul Vali Lemnaru”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

În vreme ce Lemnaru a plecat la U Cluj, Pandurii este pe punctul de a semna cu libianul Fayez Shamsin: „Sunt șanse mari ca și el să semneze, eu am făcut contractul, el a mai vrut ceva, i-am spus că astea sunt condițiile și am înțeles că vrea să semenze. El vine din postura de jucător liber și îl putem legitima și în zilele următoare”, a mai spus președintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.