RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonament la Alba Iulia pentru panduri

/ 2 septembrie 2013

Mini-vacanța se încheie pentru Pandurii, care intră în cantonament începând de marți, anunță președintele executiv al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu.

detaliu mingi stadion braga            „Mergem la Alba Iulia pentru un stagiu de pregătire de 5 zile, până duminică. Locaţia este Vila Elisabeta, iar antrenamente vom susține pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Condiţiile de pregătire sunt foarte bune. Am vrut să mergem la locul nostru obişnuit, la Hilton în Sibiu, mereu am fost bine primiţi acolo, dar din păcate nu sunt locuri disponibile şi am ales Alba Iulia”, a declarat Pîrvulescu.

Chiar dacă jucătorii și-ar fi dorit să rămână mai mult aproape de casă, conducerea Pandurilor consideră că sunt suficient de multe motive pentru acest cantonament: „E o perioadă de două săptămâni, au nevoie de acumulări, decizia e luată de stafful tehnic. Şi eu sunt de acord, vom sta cinci zile împreună şi e nevoie să mai încărcăm bateriile, mai sunt multe jocuri până la sfârşitul anului. Plus că încercăm să-i integrăm pe jucătorii noi în grupul, în familia noastră. O să socializăm, să ieşim la o masă împreună. Forţa grupului contribuie mult la rezultatele noastre”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.