RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egal pentru Energia Rovinari în dubla cu Steaua CSM București

/ 1 septembrie 2013

În acest weekend, Energia Rovinari a susținut o dublă de verificare la București în compania celor de la Steaua CSM București, după o victorie înregistrată vineri, trupa lui Florin Nini a pierdut a doua partidă.

IMG_9115În primul joc, disputat în Sala Regimentului de Gardă din București, Energia s-a impus cu scorul de 81-77, în vreme ce meciul doi a fost pierdut de gorjeni cu scorul de 93-87. Intersant este faptul că, deși a testat doi pivoți la aceste meciuri, pe coratul Theo Simovic și muntenegreanul Igor Bjelic, Florin Nini a renunțat la ambii jucători urmând să caute în continuare la un jucător pentru poziția 5. Energia Rovinari este în căutarea unui nou pivot după ce contractul cu Albijanic nu a mai fost înregistrat din cauza problemelor medicale relevate de RMN-ul făcut la Târgu Jiu, acesta arătând că jucătorul suferă de hernie de disc.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.