RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai promite un joc pe contre

/ 29 august 2013

Fără a avea la dispoziție varianta unui joc fără goluri care să-i aducă un loc în grupele Europa League, Cristi Pustai știe că doar atacul îl poate duce în faza următoare a competiției.

IMG_9183Tehnicianul Pandurilor promite revenirea la sistemul pe care l-a consacrat la echipa gorjeană: „Nu mai avem nimic de pierdut. O condiție necesară, dar nu știu dacă neaparat și suficientă este să înscriem mâine, ceea ce ne va obliga să prestăm un joc bazat pe atac, un joc riscant, pe contre, din care sperăm să ieșim învingători. Referitor la sistem, o să jucăm la 4-2-3-1, care este mai ofensiv decât 3-5-2”, a declarat Cristi Pustai.

Pandurii încearcă azi să întoarcă rezultatul din tur, unde Braga s-a impus la limită, 0-1, grație golului marcat de Yazalde, o victorie la Braga putând duce echipa gorjeană în grupele Europa League. Pustai spune că este pregătit de prelungiri și chiar lovituri de departajare: „M-aș bucura să ajungem să jucăm prelungiri și chiar la penaltiuri. Asta ar însemna că ne cresc șansele pentru că noi pornim cu șanse mult mai mici decât Braga”, a mai spus Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.