RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, umilită de CS U Craiova în cupă

/ 27 august 2013

Cu mai mulți ziariști în tribună decât suporteri în peluză, noua echipă a Primăriei Craiovei a făcut instrucție la primul joc oficial umilind un hibrid pandur în care Pustai și-a trimis patru jucători, CS U  Craiova învingând fără drept de apel la Târgu Jiu cu 6-1 (1-0).

Craiovenii s-au simțit ca acasă la Târgu Jiu, asta și pentru că organizatorii s-au dovedit mai mult decât gazde bune permițând ca la stația de amplificare să fie difuzate melodiile de muzică populară cu care Craiova Maxima își antrena suporterii în tribune înaintea meciurilor cu Benfica sau Kaiserslautern în urmă cu 30 de ani.

După o repriză gri, ternă, fără prea mult fotbal, în care oaspeții au punctat însă o dată, repriza secundă a adus odată cu norii negrii de pe cer și ploaia de goluri în plasa porții nefericitului Lazar. Cinci goluri în 25 de minute au făcut ca lumea să se întrebe care mai este rolul echipei a doua a Pandurilor, una în care nici măcar Lazar, Rada, Brata și brazilianul Alex dos Santos, atacantul de la care se așteaptă să-l eclipseze pe Matulevicius, n-au fost în stare să împiedice dezastrul. Alex dos Santos a fost extrem de șters, s-a „remarcat” doar printr-un henț făcut în momentul în care a fost lansat singur spre poarta craioveană de Băcilă, în prima repriză, și cu o ratare monumentală în a doua parte, când în situație de unu la unu a șutat direct în Brac. Vlăduți a marcat singurul gol al gorjenilor într-un meci în care umilința a fost cuvântul de ordine.

Dacă Pandurii II a fost umilită, cealaltă echipă gorjeană ce a jucat în această fază, Minerul Motru, s-a prezentat cu o echipă cu mulți tineri la Brad, așa că înfrângerea, scor 1-0 (0-0) pentru Armata Aurul Brad, nu a surprins pe nimeni.

Pandurii II Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova 1-6 (0-1)

Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 500

Pandurii II: Lazar – Fărcășanu, Băița (min. 61 Oiţă), Rada, Bertea – Băcilă (min. 65 Trifu), Pițian, Găman, Brata – Alex dos Santos, Cocină (min. 61 Vlăduţi). Antrenor: Dan Staicu.

CS U Craiova: Brac – Cîrjă, Fl. Pătrașcu, Ljubinkovic, Stancu – Ad. Ionescu, Dragalina (min. 68 Fl. Pârvu), Precup, Sin – Dragu, Voinea (min. 63 Dragicevic). Antrenor: Erik Lincar.

Cartonaşe galbene: Găman / Dragalina.

Au arbitrat: Marian Balaci – Elena Mazilu, Alexandru Mihăilă.

0-1, min. 25, Dragu deschide scorul ridiculizând jumătate din echipa pandură. A driblat tot ce a întâlnit în cale și a înscris cu un șut la colțul lung.
0-2, min. 50, Voinea a profitat de erorile fundașilor gazdelor și a împins mingea în poarta echipei ce l-a împrumutat la Craiova.
0-3, min. 60, Dragalina a înscris cu un șut de la 16 metri.
0-4, min. 64, Oiță l-a faultat în careu pe Sin, iar Dragalina a transformat penaltiul primit.
0-5, min. 70, Pîrvu l-a executat pe Lazar cu un șut sub bară, din unghi, din interiorul careului.
0-6, min. 74, Pîrvu a făcut și el dubla marcând din interiorul careului.
1-6, min. 85, Vlăduți a înscris cu un șut din unghi, din interiorul careului, Brac nereușind să oprească mingea deși a fost pe ea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • bubu spune:

    sunt oarece zvonuri cum ca pandurii 2 erau asa de interesati de meci incat au adormit pe teren…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.