RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei „panduri” puși de Pustai să ajute echipa a doua

/ 26 august 2013

Pandurii II Târgu Jiu joacă marți la Târgu Jiu în faza a IV-a a Cupei României în compania celor de la CS Universitatea Craiova.

cupa romaniei 2Antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, a decis ca pentru acest meci de cupă să detașeze trei dintre jucătorii săi la echipa secundă pentru a primi minute într-un joc oficial și, de ce nu, să ajute Pandurii II să meargă mai departe în competiție. Este vorba de Rada, Brata și nou venitul Alex dos Santos. Alături de acesta, în echipa antrenată de Dan Staicu, ar putea juca și Cosmin Băcilă, jucător care nu a mai intrat în vederile lui Pustai în acest sezon și care, după ce a ratat transferul la Corona Brașov, a rămas la echipa a doua a gorjenilor.

Meciul dintre Pandurii II și CS Universitatea Craiova, care este și primul joc oficial al trupei susținută de Primăria Craiovei, se va disputa pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, pe arena principală, cu începere de la ora 17:30. Organizatorii îi așteaptă pe cei interesați de vizionarea acestui interesant meci cu bilete la prețuri de 5 lei la Tribuna a II-a și 10 lei la Tribuna I.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.