RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Sporting Braga 0-1 (0-0) – LIVE TEXT – Rezultat final

/ 22 august 2013

Pandurii este din nou față în față cu istoria, Play-Off-ul Europa League punându-i în calea gorjenilor pe portughezii de la Sporting Braga. Chiar dacă este slăbită după plecarea lui Nistor și niciuna dintre cele trei noi achiziții făcute în ultimele zile n-au primit drept de joc pentru această fază a competiției, Pandurii visează frumos, la un loc la „masa bogaților”, accesul în grupele Europa League însemnând și un oarecare succes financiar.

breeveld bragaPandurii Târgu Jiu – Sporting Braga 0-1 (0-0)

Stadion: „Cluj Arena”, spectatori: 8.000

Pandurii: Stanca – Ungurușan, da Silva, Mamele (min. 55 Sipo), Christou, Momcilovic – Nicoară (min. 55 Buleică), Anton, Breeveld (min. 80 Adrovic) – Eric – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Nicoară (min. 52), Breeveld (min. 79)

Braga: Eduardo – Joazinho, Coelho, Aderlan Santos, Baiano – Ruben Micael (min. 90+4 Joao Pedro), Luiz Carlos, Mauro, Agra (min. 64 Pardo) – Yazalde, Alan (min. 73 Custodio). Antrenor: Jesualdo Ferreira.

Cartonaș galben: Yazalde (min. 52)

Arbitri: Florian Mayer – Holger Henschel, Christoph Bornhorst.

Filmul meciului:

Deși în tribune nu sunt foarte mulți spectatori, meciul a stârnit un interes mediatic destul de mare. La această partidă asistă 100 de zoariști, 40 de fotoreporteri, meciul fiind transmis TV în ambele țări, iar la radio fiind acreditați cinci comentatori.

Min. 6: Momcilovic încearcă o centrare în careul Bragăi, dar mingea este respinsă în corner. Breeveld șutează din afara careului, după executarea cornerului, dar mingea trece puțin peste poartă.

Min. 8: Coelho a executat periculos o lovitură liberă de la circa 28 de metri, dar mingea a trecut și de această dată peste poartă.

Min. 16: Jocul Pandurilor este în suferință, fără Nistor la mijloc echipa gorjeană nu găsește soluții, încercându-se doar angajări prin pasă lungă.

Min. 18: Surpriza lui Pustai pare a fi Momcilovic, care joacă mult avansat, în vreme ce Nicoară intră mult mai mult în centru, uneori lângă Matulevicius.

Min. 19: da Silva respinge anemic cu capul doar până la marginea careului mare, dar șutul lui Ruben Micael trece peste poarta lui Stanca.

Min. 22: Eric îl găsește bine pe Momcilovic în careul celor de la Braga, șutul centrare al acestuia ajunge la Matulevicius, dar acesta este blocat și mingea iese în corner. Breeveld centrează apoi perfect pentru Matulevicius, dar lituanianul reia cu capul peste poartă din doar 6 metri.

Min. 27: Ruben Micael șutează de la circa 20 de metri, mingea este ușor deviată și iese în corner. Balonul a trecut foarte aproape de buturile lui Stanca.

Min. 31: Pandurii a fost foarte aproape de deschiderea scorului, Momcilovic a centrat bine în careul portughez, Coelho a fost la un pas de autogol, dar Eduardo a respins in-extremis în corner.

Min. 37: O nesincronizare între Momcilovic și Stanca a fost speculată de portughezi, dar Luiz Carlos a șutat din 16 metri peste poarta Pandurilor.

Min. 43: Ruben Micael își încearcă din nou șutul de la distanță, fără succes însă, Stanca reține șutul trimis pe jos, pe mijlocul porții.

Min. 45: Yazalde a reluat periculos cu capul din marginea careului mic, mingea a fost deviată în corner, dar acesta nu s-a mai executat, Mayer trimițând echipele la cabine pentru pauză.

Min. 51: GOL BRAGA! Ruben Micael șutează în bară de la 19 metri, mingea ajunge pe partea dreaptă de unde centrarea este reluată în plasă de Yazalde, 0-1.

Min. 55: Anton șutează de la circa 22 de metri, dar mingea trece mult pe lângă.

Min. 58: Momcilovic centrează pentru Anton, dar reluarea acestuia cu capul, de la circa 10 metri, este foarte slabă.

Min. 62: Momcilovic este blocat de Eduardo în colțul careului mic.

Min, 76: Eric execută o lovitură liberă, Christou reia cu capul din centrul careului, dar mingea ocolește poarta.

Min. 82: Buleică șutează de la 22 de metri, la colțul lung, dar nu găsește spațiul porții pentru a egala.

Min. 85: Adrovic nu reușește să împingă mingea în poartă din doar 5 metri ratând o ocazie imensă de egalare.

Min. 87: Adrovic reia din nou din marginea careului mic, pe spate, dar o face slab și Eduardo reține fără probleme.

Min. 90: Stanca intervine salvator la o pătrundere în careu a lui Ruben Micael la un contraatac rapid al portughezilor.

Min. 90+5: Coelho șutează puternic din lovitură liberă de la 23 de metri, mingea lovește zidul și iese afară, iar meciul se termină cu victoria portughezilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    multumim condescule ai vandut piesele grele si ai adus toti boschetarii !!!!!

    • Liviu spune:

      am ajuns de rasul lumii, vindem in vara mai mult de jumate din echipa aducem numai ciurucuri liber de contract pentru ca bani au fost anul asta, dar asa se intampla cand ai alte interese in afara de performanta echipa inconstanta subtire numeric si valoric, banca slaba sa-i multumim lu’ condescu pentru asta care nu-i asa e maestru in combinatii pentru el insusi si noua ne da lectii de moralitate ca o fata mare la tv, aparare varza,flancuri varza doar niste sclipiri uneori, atacant ca de obicei n-am avut ca de altfel de cativa ani, sunt lucruri pertinente si flagrante care nu pot fi negate se vrea doar sifonarea banilor si directionarea catre buzunar. Sa il adaugam si pe domn’ primar care de la promovare de 8 ani n-a fost in stare sa cosmetizeze un stadion(luati lectii de la pinalty’ de la neamt ce stadion a facut pentru ca a vrut facut doar de primarie alt hot si ala dar macar a facut ceva) daca in anul asta important nu s-au facut investitii si s-a vandut tot, n-o sa mai facem nimic o sa revenim o echipa de pluton de locul 10 care in anii urmatori ne batem ca de obicei la retrogradare …..ce sa spun de vis!

  • relu spune:

    Am jucat bine,dar,inexplicabil,destul de timorat!!!
    Oare de ce trebuia sa ne temem asa de rau?Ungurusan,mai ales,a fost foarte timid,iar Da Silva a comis-o din nou…
    S-a resimtit clar lipsa lui Nistor,mijlocul a fost inexistent.Trebuia tinut macar pt.dubla cu Braga,cu el in teren cred ca sansele ar fi fost cu 50% mai mari.
    Sa speram in continuare,avem o echipa frumoasa si totul e posibil,de ce nu?
    HAI PANDURII!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.