RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Distefano a semnat, se pregătește și dos Santos

/ 20 august 2013

Argentinianul David Distefano este jucătorul Pandurilor după ce a semnat astăzi un contract cu echipa gorjeană.

David_DistefanoPreședintele executiv al gorjenilor a confirmat transferul mijlocașului: „În acest moment avem deja un contract semnat cu Distefano pe durata unui sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an. Este un jucător cunoscut în Liga 1, sperăm să fie un transfer bun. Dacă în această miercuri reuşim să-l legitimăm, atunci sunt şanse mari să fie trecut şi pe lista UEFA. Chiar veam nevoie de un mijlocaş de acest profil după plecarea lui Nistor.”, a declarat Eugen Pîrvulescu. De asemenea, Pîrvulescu a confirmat și faptul că viitorul transfer al Pandurilor va fi atacantul brazilian Alex dos Santos: „Transferurile nu se vor opri aici, în circa 24 de ore vom putea semna şi cu Dos Santos, un atacant la fel, cu ştate vechi în campionatul din România. Voi merge personal la Bucureşti pentru a mă întâlni cu jucătorul, a-l aduce la Târgu Jiu şi a perfecta înţelegerea”, a declarat oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • marius spune:

    UAUUU… BRAVO MA PARVULESCULE… DOS SANTOS… MARE JUCATOR DOS SANTOS ASTA, GATA AM REZOLVAT ATACUL…..BAAA CUMPARATI SI VOI UN ATACANT BUN PE CARE SA DATI BANI CA ASTA E LA FEL DE PARNAIE CA SI MATULEVICIUS SI ADROVICI ALA GOLGHETERUL …. CE FACETI CU BANII NEMERNICILOR… ONYLO ALA CARE ERA BOMBA DE JUCATOR NU ERA BUN CA CEREAU AIA 200.000 DE EURO PE EL ZDRENTELOR.INSA NU UITATI UN LUCRU….ACESTE PROSTII PE CARE LE FACETI O SA NE COSTE MULT…CATI ANI TREBUIE SA JUCAM FARA SA AVEM SI NOI UN ATACANT BUN ??!! AUZI DOS SANTOS…. DE BUN CE E, E LIBER DE CONTRACT SI N-A INTREBAT NIMENI DE EL PANA AKUMA !!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.