RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Soarta transferului lui Pesic se decide în acest weekend

/ 18 august 2013

Aleksandar Pesic este unul dintre jucătorii care ar putea întări lotul Pandurilor, impresarul acestuia fiind prezent în loja oficială la meciul echipei gorjene contra celor de la Astra.

zvonko 1 pagZvonko Milojkovic spune că așteaptă ca Pandurii să dea răspunsul, altfel jucătorul ar putea ajunge la o altă echipă: „Într-o zi sau două Pesic va semna. Aici sau în altă parte. Mai avem și alte oferte pentru jucător. Ar putea ajunge și el la Steaua Roșie Belgrad, așa cum s-a întâmplat și cu alți jucători care puteau fi la Pandurii acum”, a declarat impresarul lui Pesic făcând referire la Ifeany Onylo și Novak Martinovic. Zvonko Milojkovic ține ca jucătorul său să semneze fără a fi nevoit să dea probe: „E un jucător de națională, iar la tineretul Serbiei nu ajunge oricine. Serbia e campioană la under 19, are mulți jucători talentați!, a mai spus impresarul lui Pesic, care ar putea ajunge la Pandurii din postura de jucător liber de contract. Milojkovic a precizat că despărțirea de Sheriff Tiraspol a venit la finele contractului: „Nu a avut probleme cu antrenorii sau conducerea, doar că n-a vrut să semneze prelungirea contractului. De asta nici nu a jucat așa de mult în ultima perioadă”.

Dacă antrenorul Pandurilor nu pare prea entuziasmat de eventuala aducere a lui Pesic, Pustai declarând că „este un atacant pe care încă nu l-am văzut. Are 21 de ani și vine dintr-un campionat slab. Nu cred că este o soluție atât de extraordinară, dar era bine dacă-l aveam…”, președintele Marin Condescu pare decis să-i ofere jucătorului o șansă de a juca în tricoul echipei gorjene.

Și Fayez Shamsin este aproape de a deveni pandur. Atacantul libanez, sosit la probe la Pandurii la sfârșitul săptămânii, pare să fi primit avizul lui Pustai: „A venit deja un jucător în probe și care probabil va rămâne, mai sunt doi care vor veni luni. Ne mișcăm, dar nu-i putem trece, din păcate, pe lista UEFA, sunt doar pentru campionat. Până în etapa a șasea, când vine pauza de campionat, o să ne revenim. Mai avem doar acel meci de la Chiajna, care este și el foarte, foarte greu. Vine după o dublă cu o echipă mare, care vine dintr-un campionat mare”, a declarat antrenorul Pandurilor despre partea finală a campaniei de achiziții a grupării gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • vlad tepes spune:

    Bai cap de vitel cine se respecta,oricine trebue sa dea probe

    • tudor vladimirescu spune:

      nistor se duce la evian si face din nou vizita medicala dupa ce a fost urmarit citeva partide, iar noi luam jucatori pe vorbe :)) felicitari condeiescule toata vara nu ai putut aduce jucatori, cirpesti echipa cu resturi de petece pe ultima suta de metri.

  • Liviu spune:

    zvonko sa plece la el acolo sa isi dea petardele de jucatori nu sa cerseasca pe aici comision la bunul lui prieten condescu sa mai spele si ei niste bani, ca deh prietenii stiu de ce

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.