RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nistor a ales Evian TG

/ 16 august 2013

Dan Nistor se află în fața ultimului său meci în tricoul Pandurilor, după partida cu Astra Giurgiu urmând a pleca în Franța pentru a semna cu Evian TG.

Nistor Astra Ploiesti 168Mijlocașul de 25 de ani al Pandurilor a confirmat faptul că a ales să plece în Franța, deși în ultimul moment reintrase pe fir și Steaua, însă cu o ofertă mult mai mică, cel puțin în ceea ce-l privește: „Prima ofertă a fost de la Evian şi a fost o ofertă de nerefuzat. O să iau un pic mai mult de 20.000 de euro pe lună. De ce n-am ales Steaua? A fost vorba şi de bani şi este prima mea şansă să joc în străinătate. Nu pot să zic că nu m-a atras Liga Campionilor, dar Evian rămâne Evian, iar Steaua este Steaua. Una e să joc cu Corona Braşov, alta e să joc cu PSG, Marseille, AS Monaco. Noi am bătut palma, cluburile s-au înţeles, mai trebuie doar să semnez. Sper să mă adaptez cât mai repede acolo și să nu mă fac de râs. Meciul cu Astra va fi ultimul”, a declarat Dan Nistor pentru Digi Sport.

Pandurii ar urma să primească în urma acestui transfer 800.000 de euro, sumă ce intră în bugetul echipei, dar care ar trebui reinvestită rapid, echipa gorjeană fiind una destul de subțire având în vedere faptul că este angrenată pe mai multe fronturi, campionat, Europa League și, mai târziu, Cupa României.

Suma de transfer poate părea una mică la prima vedere, jucătorul având o cotă pe transfermarkt.de de 1,8 milioane de euro. Totuși, trebuie ținut cont de faptul că nu întotdeauna cotele date de site-ul german sunt și cele pe care piața le oferă, dar mai ales de faptul că Dan Nistor se afla în ultimul an de contract, iar din iarnă putea semna cu orice echipă urmând ca din vară să plece gratis de la Târgu Jiu.

Nistor a dorit să plece imediat după meciul cu Astra, jucătorul nedorind să riște să se accidenteze jucând pentru Pandurii și în play-off-ul Europa League, în dubla cu Braga, asta în ciuda faptului că președintele Marin Condescu a pus inițial condiția ca transferul să se parafeze abia după returul de la Braga.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.