RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii transferă pentru viitor – UPDATE

/ 13 august 2013

Presa din Alba Iulia anunță transferul la Pandurii al unui jucător de 19 ani ce a fost și în vizorul celor de la SC Vaslui. Ionuț Stan este fundaș central și a fost la un moment dat scos la licitație prin mica publicitate, alături de Eduard Schuller, de către administratorul judiciar al celor de la Unirea Alba Iulia.

alb albastru sigla pandurii 62“Eu mi-am dorit de prima dată să ajung la Tg. Jiu. Există mai demult interes în ceea ce mă priveşte din partea Pandurilor, am discutat în repetate rânduri cu domnul Pîrvulescu. Probabil voi semna cu Pandurii şi voi fi împrumutat la o echipă din Liga a 2-a pentru a avea jocuri în picioare“, a declarat Ionuţ Stan pentru www.ziarulunirea.ro.

Președintele executiv al Pandurilor spune însă că nu este încă sigură înregimentarea tânărului jucător: „El va merge mai întâi la FCM Târgu Mureș și va fi văzut acolo de prietenul meu Edi Iordănescu. Este clar, în acest moment nu este un jucător de nivelul Pandurilor, dar pe viitor ar putea deveni. Mai întâi să vedem ce spune și Edi Iordănescu. Dacă acolo nu va face față, atunci e sigur că nici la noi nu va avea loc, a declarat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.