RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cinci medalii gorjene la Campionatul Național de Alergare Montană

/ 12 august 2013

La Vatra Dornei, la Campionatul Național de Alergare Montană, atleții de la CS Pandurii Târgu Jiu au obținut rezultate notabile și cinci medalii.

sigla SG pe alb-albastru

Cea mai importantă performanță a fost cea reușită de echipa de junioare, care a devenit campioană după ce CSS Mediaș a fost descalificată. La individual, la junioare 1, Andreea Pîșcu a luat medalia de argint, la fel ca și Eugen Șorop, la seniori. La echipe, în afara aurului cucerit de junioare de echipa formată din Andreea Pîșcu și Anamaria Buguleț, CS Pandurii Târgu Jiu a mai obținut medalia de argint la seniori (Eugen Șorop, Claudiu Surlea, Gheorghe Surlea, Daniel Lupulescu) și bronzul la juniori 1 (Alexandru Dobrițescu, Valentin Dobârceanu, Ovidiu Baloșin).

Performanța reușită la Vatra Dornei i-a adus Andreei Pîșcu un loc în echipa României de junioare pentru Campionatul Mondial de Alergare Montană ce va avea loc pe 8 septembrie, la Krynica Zdroj (Polonia), o stațiune din Munții Tatra, aflată la o altitudine de 1.000 de metri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.