RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cu VfB Stuttgart, poate în grupe…

/ 9 august 2013

Euforia de după meciul cu Hapoel Tel Aviv a trecut foarte repede pentru președintele Pandurilor, Marin Condescu gândindu-se deja pe Aeroportul din Tel Aviv la viitoarele partide pe care echipa sa le va susține în Europa.

europa league panduriiDorința lui Marin Condescu nu s-a îndeplinit și Pandurii nu va juca contra lui Maxim, VfB Stuttgart fiind echipa pe care președintele gorjean o visa pentru play-off. Nici cea de-a doua dorință a lui Condescu n-a fost ascultată de divinitate. Președintele Pandurilor dorea o deplasare mai scurtă pentru play-off: „Ar fi bine să jucăm și noi ceva mai aproape de casă. Până acum am atins extremitățile Europei”, a declarat Condescu după ce la primele deplasări ale pandurilor în Europa League a fost trimis în nordul continentului, în Estonia, și mult la sud-est, chiar în afara Europei, în Israel.

Totuși, Condescu a avut și o dorință îndeplinită după tragerea la sorți: „Vreau să jucăm cu o echipă care n-a început încă să joace. Trecem de orice echipă care vine dintr-un campionat care nu a început încă”, spunea președintele gorjenilor înaintea tragerii la sorți. În Portugalia, campionatul va începe 18 august în vreme ce prima confruntare dintre Pandurii și Braga va avea loc pe 22 august.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.