RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar Pandurii II merge mai departe în Cupă

/ 1 august 2013

Echipa a doua a Pandurilor s-a dovedit superioară campioanei Doljului, ASPodari. Formaţia gorjeană s-a impus la limită, scor 1-0 şi continuă astfel în Cupa României, asigurându-și astfel prezența în turul 3.

minerul matasari-pandurii II          Golul calificării a picat în minutul 84, dintr-un penalty transformat de Vlăduți. În stagiul de pregătire de la Donje Milanovac, din Serbia, ASPodari, adversara satelitului Pandurilor de ieri, obținuse rezultate neaşteptat de bune: 4-0 cu RFK Majdanpek, 6-2 cu Vișina Nouă și 8-0 cu Rudar Bor.

Din păcate, celelalte echipe ce au reprezentat Gorjul în turul II al Cupei României au părăsit competiția. Minerul Mătăsari a pierdut cu 4-2 în deplasarea de la Lupac, unde a fost învinsă de Muncitorul Reșița, în vreme de Jiul Rovinari a cedat cu 3-1, după prelungiri, în fața celor de la CS Inter Markus Slatina. În turul următor va intra în competiție și Minerul Motru, echipă care va evolua în acest sezon în liga a 2-a.

AS Podari – Pandurii II Târgu Jiu 0-1 (0-0)

A marcat: Vlăduți (min. 84– din penalty)

Pandurii II: Bănică – Fărcăşanu, Oiță, Băiță, Ecobici – Găman, Bertea, Dănăricu, Golea (60 Diaconu, 80 Șendroiu) – Vlăduți, Trifu. Antrenor: Bobi Staicu.

AS Podari: Tureanu – Orban, Geică, Istudor, Firoiu – Mirescu (64 Stoica), Țenovici, Dumitrașcu, Crușoveanu (38 Pîrvan) – Afrem (46 Stăncuța), Preda
Antrenor: Nae Ungureanu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.