RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, la primul joc european la Târgu Jiu

/ 25 iulie 2013

În această seară, la Târgu Jiu, Pandurii are nevoie de o victorie pentru a merge în turul 3 preliminar Europa League. Misiunea ar trebui să fie mai uşoară ca la Tallinn. Levadia nu e nici pe departe o forţă în deplasările europene.

David Constantinescu

IMG_6257Levadia Tallinn are 6 eşecuri în ultimele 7 meciuri, singurul egal fiind un 0-0 la Differdange, în Luxemburg! Iar printre eşecuri regăsim un 1-2 la modeştii lituanienii Siauliai sau, mult mai recent, acel 0-1 la amatorii galezi din Bala Town! Ultimul rezultat mare în deplasări a fost în 2009, 1-1 la Wisla Cracovia, egal ce i-a calificat pe estonieni mai departe în preliminariile Champions League. Pentru precedenta victorie trebuie să ne întoarcem în timp până în 2007, 1-0 cu Pobeda Prilep din Macedonia. Şi forma de moment e de partea trupei lui Pustai. Pandurii au făcut spectacol cu Braşov, scor 3-1 în timp ce Levadia, cu mai multe rezerve în primul 11, a evitat în ultimul moment o ruşine! A învins cu 2-1 ultima clasată din Estonia, Kuressaare (6 puncte din 19 meciuri), goluri Rattel minutul 85 şi Hunt, minutul 87! Antrenorul Marko Kristal i-a odihnit pe Dmitrijev, Kulinits, Antonov şi pe eroul meciului tur, Smishko iar asta era să-l coste. Artjunin a revenit în primul 11 după ce fusese răcit contra pandurilor. Mai mult ca sigur, Levadia va veni să ţină cât mai mult posibil de 0-0 în speranţa că va da lovitura pe contraatac sau, eventual, la loviturile de pedeapsă.

După ce au arătat însă contra Braşovului, Eric, Nistor şi compania ar trebui să rezolve ecuaţia calificării încă de la pauză.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.