RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari, încă sub tăcere

/ 25 iulie 2013

De departe, cea mai sumbră situație la nivelul echipelor gorjene de liga a 3-a este cea a echipei din Mătăsari. Echipa nu s-a reunit și nimic bun nu se întrevede. Acționariatul tace mâlc deși pe la colțuri se aude că s-ar dori continuarea activității la acest club, însă nimic oficial nu răzbate nici măcar către echipă.

lot minerul matasari 3            Jucătorii de la Minerul Mătăsari sunt încă legați de club prin contracte, dar cei mai mulți dintre ei au plecat deja în căutarea altor grupări pentru care să joace în eventualitatea în care echipa din Mătăsari nu va continua. „Își caută variante, o a doua variantă în cazul nefericit în care noi nu vom putea continua”, spune antrenorul Victor Ardeoiu, care așteaptă și el un semnal pozitiv pentru a putea suna adunarea. „În cazul în care răspunsul final venit de la Complex va fi unul pozitiv, noi putem aduna din nou echipa destul de repede. Nu cred că este o problemă că nu ne-am reunit încă pentru că, la cum arată fotbalul la acest nivel acum, eu nu cred că va începe campionatul ligii a 3-a așa cum a fost programat, pe 16 august. Nici măcar nu se știe ce echipe vor fi și nici sistemul competițional nu este sigur. Ei vor 4 serii de câte 18, dar important este ce vor avea la start. Sunt multe echipe și de liga a 2-a care renunță chiar și la a se înscrie în liga a 3-a”, a mai spus Ardeoiu.

În ciuda incertitudinii ce planează în privința viitorului clubului mătăsărean, un lucru este cert. Cererea de înscriere a echipei în viitorul campionat al Ligii a 3-a a fost depusă, iar dacă sprijinul financiar din partea Complexului Energetic Oltenia va aveni, Minerul Mătăsari va putea juca la acest nivel.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.