RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Echipele gorjene din liga a 3-a și-au aflat adversarele din cupă

/ 23 iulie 2013

Federația Română de Fotbal a anunțat țintarul întâlnirilor din turul doi al Cupei României, nivel la care Gorjul este reprezentat de trei echipe.

detaliu fotbalPandurii II Târgu Jiu, care a trecut în primul tur de Știința Turceni, va juca în turul 2 cu AS Podari, campioana Doljului în sezonul trecut, echipă nou promovată în al treilea eșalon și antrenată de Nae Ungureanu. Partida se va disputa pe Stadionul Comunal din Podari.

În competiție, din acest tur, intră și Jiul Rovinari, echipă care va juca și ea în deplasare cu Inter Markus Slatina, câștigătoarea fazei județene a Cupei României în Olt.

Minerul Mătăsari, în cazul în care-și va rezolva problemele și se va prezenta la meci, va trebui să joace tot în deplasare, la Lupac, pe Stadionul Voința, cu cei de la Muncitorul Reșița, colegă de serie în campionatul trecut în Liga a 3-a.

Turul 2 al Cupei României este programat a se desfășura miercuri, 31 iulie, cu începere de la ora 17:30, meciurile urmând a se disputa pe durata a 90 de minute, în cazul egalității urmând a se disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute, urmate de lovituri de departajare dacă egalitatea persistă și la finalul a 120 de minute de joc.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.