RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alexandru Dan, împrumutat la FCM Târgu Mureș

/ 23 iulie 2013

Venirea lui Nicandro Breeveld la Pandurii i-a restrâns șansele tânărului Alexandru Dan de a juca în acest sezon la vicecampioana României, așa că oficialii clubului gorjean au decis să-l împrumute la o altă echipă.

al dan3Mijlocașul la închidere adus de la Mureșul Deva a fost împrumutat pentru un an celor de la FCM Târgu Mureș, echipă la care a mai fost și în turul ediției trecute de campionat. Alexandru Dan va lucra în acest an sub bagheta lui Edi Iordănescu în cadrul unui proiect în care FCM Târgu Mureș va lupta pentru promovarea în prima ligă.

În afara lui Alexandru Dan, și alți jucători aflați sub contract cu Pandurii vor juca sub formă de împrumut pentru alte echipe din liga a doua. Cei mai mulți au fost direcționați spre ACS Clinceni, fosta ACS Buftea. La Clinceni au fost trimiși nu mai puțin de patru jucători: Mbela, Lupu, Unguru și Konyeha, jucători care vor fi antrenați de Vali Bădoi. Albert Voinea va încerca să repete evoluțiile foarte bune pe care le-a avut în ultimii doi ani la echipele la care a evoluat, Gloria Bistrița și Damila Măciuca. În acest an, Voinea va lucra din nou cu Eric Lincar, însă la CSU Craiova, echipa primăriei din Bănie. Alexandru Neagu, un alt tânăr de perspectivă al Pandurilor care nu are încă loc în echipa lui Pustai, va juca la Damila Măciuca, echipă antrenată de Claudiu Niculescu. Roberto Dumitru este jucătorul care are o navetă mai mică de făcut, el fiind împrumutat la Motru, unde, împreună cu nou promovata Minerul Motru și antrenorul Ștefan Nanu, va încerca să evite retrogradarea.

Mai norocos în ceea ce privește nivelul echipei la care a fost trimis să joace în acest an este Ionuț Tătaru, care va îmbrăca tricoul Rapidului. Tătaru putea fi în lotul giuleștenilor la Vaslui, așa cum antrenorul Rada și-ar fi dorit, însă actele nu i-au fost făcute în timp util.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.