RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii testează un marocan

/ 22 iulie 2013

Pandurii testează un jucător marocan ce vine din C1, însă cifrele acestuia nu-l recomandă pentru o echipă care, cel puțin la nivel declarativ, visează la titlu.

mehdiMehdi Kabine este atacant, a jucat ultima oară la FC Carpi în Serie C1 și a reușit promovarea în Serie B în sezonul trecut. Atacantul de 29 de ani nu pare a avea stofă de golgheter atâta vreme cât a înscris doar de 8 ori în 48 de meciuri.

Pandurii a încercat să dea o nouă lovitură și să lanseze un jucător după modelul Maxim, luat de la Espanyol II și vândut pe o sumă frumoasă la VfB Stuttgart. Gorjenii puseseră ochii acum pe un atacant spaniol, Gerard Oliva Gorgori, de la Atletico Madrid B, dar vârful de 1,90 m și 23 de ani care a jucat în 35 de meciuri în sezonul trecut și a dat 13 goluri în Segunda B, a semnat cu o altă echipă din Spania. Un alt jucător dorit de Pandurii, dar care a ales altă variantă, este Abel Camara. Portughezul, ultima dată la Beira Mar, a ajuns în cele din urmă în România, dar la Petrolul, după ce mai fusese dorit, în prealabil, și de Dinamo.

Vezi aici cum joacă Gorgori, vârful spaniol ce n-a putut fi adus de Pandurii de la Atletico Madrid II:

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.