RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nini despre Watson: „Sper să se dovedească că am făcut cea mai bună alegere”

/ 22 iulie 2013

Antrenorul Florin Nini a confirmat transferul americanului Giordan Watson la Energia și spune că, în opinia sa, parafarea înțelegerii cu Porter Troupe este o chestiune de zile.

watson           În ceea ce privește achiziționarea fundașului Watson, Nini crede că a făcut alegerea corectă: „Am considerat că este cea mai bună variantă pentru noi, pentru echipă. Sper să se dovedească că am făcut cea mai bună alegere şi prin prisma rezultatelor pe care le vom avea în sezonul viitor”, a declarat antrenorul Energiei Rovinari.

Mutând subiectul spre omul care va acoperi poziția 5 în jocul Energiei, Nini spune că a restrâns aria jucătorilor din vizorul său: „Din lista mare am rămas doar cu 3-4 jucători din care să alegem. Dar nu-mi fac griji, cred că săptămâna aceasta vom rezolva şi această problemă. Toţi cei aflaţi pe lista noastră şi alături de care suntem în negocieri sunt jucători străini”, a mai declarat noul antrenor al gorjenilor, care mărturisește că pe lista sa s-a aflat și un pivot român, dar acesta a semnat cu o echipă din străinătate.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.