RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu a anunțat bugetul Pandurilor și primele ce ar putea fi încasate de jucători

/ 19 iulie 2013

Președintele Pandurilor, Marin Condescu, a anunțat că echipa pe care o conduce va beneficia de un buget de 5 milioane de euro în sezonul care va începe mâine pentru gorjeni.

condescu plasaTotodată, Condescu a dezvăluit și care va fi modul în care jucătorii vor primi stimulente financiare pentru punctele câștigate, totul fiind în funcție de locul ocupat în clasament: „În campionat am stabilit obiectivul, locurile 1-5. Am stabilit și cum vor fi stimulați jucătorii. Între locurile 1-7, va fi premiat punctul cu 500 de euro. La sfârșitul campionatului, dacă vor termina pe locul 1, va fi 1.250 pentru un punct, dacă vor fi pe locurile 2-3, punctul va fi premiat cu 1.000 de euro, locul 4 – 750 de euro, iar locul 5 – 500 de euro”, a declarat președintele Pandurilor.

În ceea ce privește Cupa României, premierea va fi extrem de simplu de făcut, tot ce va fi încasat va merge direct spre jucători și antrenori: „În Cupa României, toți banii pe care-i primim pentru trecerea turului, îi vom împărți echipei tehnice și jucătorilor”, a precizat Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.