RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Schimbul Nicoară – Voiculeț a fost oficializat

/ 18 iulie 2013

Viorel Nicoară este noul jucător al Pandurilor după ce echipa gorjeană și CFR Cluj au bătut palma cu privire la trecerea lui Voiculeț în Gruia, compensată cu aducerea lui Nicoară la Târgu Jiu.

Nicoara Petrolul„Astăzi am semnat actele şi pot să vă spun că l-am transferat definitiv pe Nicoară. El va juca la Pandurii pentru 3 sezoane. Nicoară e un jucător care ne-a ajutat, a lăsat o impresie bună cât a fost aici, a fost iubit de colegi, de grup şi de publicul din Târgu Jiu. N-a fost nicio diferenţă de bani în înţelegerea pe care am făcut-o cu CFR-ul privind trecerea lui Voiculeţ acolo. Acum a plecat Voiculeţ, a venit Nicoară. Nicoară, un jucător tânăr, am pierdut un jucător valoros, Voiculeţ, dar am câştigat tot unul valoros. Noi îi mulţumim lui Voiculeţ pentru ce a făcut aici, la Târgu Jiu”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Viorel Nicoară a declarat că regretă că nu a ajuns mai devreme la Pandurii pentru a prinde și dubla cu Levadia, însă este bucuros de acest transfer, la o echipă la care se simte dorit de toată lumea: „La Pandurii suntem aproape toţi jucători tineri, aici nu vine nimeni titular, locul se câştigă jucând. De aia am venit aici, să joc, să îmi măsor forţele. Aici nu m-am simţit nici o clipă marginalizat, ci m-am simţit bine, am fost primit bine. Iar acum am revenit pentru că toţi colegii m-au primit de la bun început cu braţele deschise, iar conducerea la fel. În plus şi publicul este fantastic”, a declarat noua extremă a Pandurilor, Nicoară semnând un contract valabil pentru trei sezoane cu gruparea gorjeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • relu spune:

    Este transferul verii la Pandurii.Felicitari!
    Dupa parerea mea,un jucator bun,de viteza si destul de tehnic,care va ajuta enorm echipa.
    Una peste alta,dupa toate transferurile facute,avem o echipa mult mai valoroasa decat campionatul trecut,insa trebuie sa si confirme acest lucru.O sa atarne greu,desigur,pierderea lui Viera…
    Hai Pandurii!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.