RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii i-a luat pe Eric și Breeveld de la Gaz Metan Mediaș

/ 12 iulie 2013

Eric de Oliveira și Nicandro Breeveld sunt noile achiziții ale Pandurilor, echipa gorjeană cumpărându-i pe cei doi de la fosta echipă a lui Cristi Pustai.

eric„Sunt doi jucători de valoare, doi jucători pe care antrenorul îi cunoaște foarte bine și care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Nu au venit liberi de contract, i-am cumpărat de la Gaz Metan Mediaș. Prețul este unul  bun, dar nu este unul mic. Sunt prețuri care însă arată că facem investiții pentru performanță”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Cei doi au șanse chiar de a juca pentru Pandurii în preliminariile Europa League, chiar dacă au semnat cu gruparea gorjeană destul de târziu, cu doar câteva zile înaintea meciului de la Tallinn: „Vor fi trecuți pe lista UEFA de către clubul Pandurii. Noi facem eforturi ca toate actele să fie gata și cei doi să poată fi la dispoziția antrenorului chiar și pentru jocul de la Tallinn, dacă antrenorul Pustai va considera că-i sunt utili”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Liviu spune:

    daca i-ar imprumuta pe nicoara,batin si ar semna cu ibeh ar fi cat de cat bine

  • GORJ spune:

    pe site-ul gazistul.ro – se vehiculeaza si inregimentarea lui Markovic!!!! speram sa fie adevarat hai panDURII!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.