RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juzbasic, noul portar al Energiei

/ 12 iulie 2013

Conducerea echipei de handbal a Energiei a decis să-i ofere portarului croat Martin Juzbasic un contract pentru un sezon la Târgu Jiu.

portar croatPortarul croat a sosit în urmă cu două zile la Târgu Jiu, a fost testat într-un antrenament ce a avut loc în Sala LPS din Târgu Jiu și a reușit să-i convingă pe oficialii gorjeni. Juzbasic, care are 25 de ani, vine de la o echipă din liga a II-a croată, dar conducerea Energiei a văzut la el calități care-l pot scoate în evidență în Liga Națională de handbal din România: „E adevărat, vine din cea de-a doua ligă croată, dar l-am urmărit și pe DVD-uri și credem că are valoare și este un goalkeper în care ne punem speranțe”, a declarat Andrei Maioreanu, președintele secției de handbal a Energiei.

Alături de Martin Juzbasic, poarta Energiei mai are un apărător în sezonul viitor, acesta fiind Antonaru. Energia rămâne în continuare descoperită pe partea dreaptă, acolo unde pentru postul de inter se încearcă înregimentarea lui Acatrinei sau a lui Daniel Mureșan sau chiar a ambilor jucători.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.