RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, învingători în 90 de minute cu ETO Gyor

/ 11 iulie 2013

Pandurii a jucat și ultimul meci de pregătire, cu ETO Gyor, campioana Ungariei, trupa lui Pustai având 1-0 la finalul a 90 de minute.

eto gyor panduriiGolul Pandurilor a fost marcat de Matulevicius în finalul primei reprize, gol ce a rămas unic pe tabelă până în minutul 90. Partida a început cât se poate de prost pentru gorjeni, Cornel Predescu suferind o accidentare destul de gravă în primele minute, mijlocașul fiind suspect de ruptură de ligamente la genunchiul stâng. Nici cel care l-a înlocuit, Claudiu Voiculeț, n-a rămas pe teren până la finalul primei reprize, însă problemele acestuia nu par a fi unele care să-i pună în pericol prezența în echipă la debutul sezonului.

După terminarea celor 90 de minute, cei doi tehnicieni au decis să continue cu două reprize de câte 15 minute, moment în care antrenorul Cristi Pustai a mers pe mâna rezervelor, iar ungurii au marcat de două ori, prin Koltai și Nicorec.

După acest meci, Pandurii a revenit în țară, la Timișoara și se pregătește de un debut de sezon ceva mai rapid decât se așteptau cei din conducere după ce UEFA a modificat programarea partidelor din preliminariile Europa League. Dacă Levadia Tallinn va trece de Bala Town (1-0 în tur pentru galezi, pe teren propriu), Pandurii vor juca primul lor meci european la Tallinn, pe 16 iulie. În campionat, Pandurii a fost programată în prima etapă să joace sâmbătă, 20 iulie, pe teren propriu, cu FC Brașov, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.