RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Povestea continuă!

/ 9 iulie 2013

„A mai trecut un an prin noi,
A fost și soare, au fost și ploi,
Important este c-ai stat cu mine…”

Poate fără să simțiți acest lucru, Sport în Gorj a trecut în al doilea an de apariții. Odată cu numărul 50, ale cărui pagini le citiți chiar acum, singurul săptămânal de sport din Gorj, și, probabil, unul dintre puținele din țară, și-a dat proba continuității și a dovedit că rezistă pe piață. Deși, așa cum spun versurile celor de la Compact, „a fost și soare, au fost și ploi”.

După un an în care, săptămână de săptămână, am încercat și, sper, în mare parte am reușit să punem în pagini cele mai importante evenimente, cele mai valoroase performanțe sportive, dar și să punem pe hârtie povești uitate sau neștiute încă ale sportului gorjean, suntem gata să continuăm cu aceeași forță. O forță care vine de la voi. Cei care ne citiți până la ultimul rând, cei care v-ați făcut o obișnuință în a nu trece o zi de marți fără a avea în față ziarul nostru.

Site-ul sportingorj.ro, care ne este suport on-line, are aproape 6.000 de comentarii. Asta înseamnă că vă interesează! Puterea nostră vine și de la Bogdan, din București, pe care nu-l cunosc, dar care m-a sunat întrebându-mă cum poate face abonament la Sport în Gorj. Forță, în momentele mai grele, îți dă și un SMS venit de la Motru, de la un suporter al Minerului care îți mulțumește sincer pentru faptul că echipa sa de suflet a fost de două ori pe prima pagină în Sport în Gorj! Gândul de a continua nu te poate părăsi nici când primești un telefon din Valea Jiului, de la un om pe care nu l-ai văzut în viața ta, dar care-ți mulțumește pentru faptul că există un astfel de ziar și care te roagă, dacă n-ai putea, să faci ceva și pentru zona respectivă. Sunt doar câteva din motivele pentru care vom continua!

Și dacă le-am mulțumit tuturor celor care ne-au citit în acest an, nu vreau să-i uit nici pe cei care ne-au dat „apă la moară”, adică subiecte. Nu e loc pentru a-i enumera, dar le mulțumim tuturor sportivilor gorjeni. Poate nu toți ne iubesc, cu unii am fost aspri, dar noi îi iubim deopotrivă!

La un început de an nou, vă îndemnăm să continuați să faceți sport! Pentru voi, pentru sănătate, pentru performanță, pentru ce vreți. Noi facem Sport în Gorj!

sigla SG pe alb-albastru

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.