RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dolce Vita, a noua în România

/ 9 iulie 2013

Echipa Dolce Vita, campioana Gorjului, a participat la Turneul Final al Campionatului Național de minifotbal, turneu la care a avut o comportare meritorie, echipa antrenată de Ion Al-Ioani terminând pe locul 9.

dolce vita            Performanța este cu atât mai meritorie cu cât minifotbalul a luat amploare în țara noastră, una care are în acest moment o federație la care sunt afiliate peste 2.000 de echipe, șeful acesteia, Răzvan Burleanu, fiind și șeful Federației Europene de Minifotbal.

A 7-a ediţie a Campionatului Naţional a avut loc la Hunedoara, la acest turneu participând 20 de echipe. Dolce Vita a avut o evoluţie bună, reuşind două victorii, un egal şi o înfrângere. Cu toate astea, gorjenii au pierdut accederea în fazele superioare ocupând locul 3 în grupă. Cei de la Dolce Vita au fost foarte aproape de calificare, în ultimul meci din grupă, cel decisiv cu Raelex Suceava, când, cu patru minute înainte de final, scorul era de 3-1 pentru gorjeni. Din păcate s-a terminat 3-3 şi Dolce Vita a ratat accederea în primele opt echipe. „Suntem mulţumiţi, am făcut o figură frumoasă. Cu puţină şansă puteam intra în primele opt, însă şi locul 9 ocupat după linia de clasament e o performanţă pentru judeţul nostru, care, în premieră, s-a calificat la turneul final”, a declarat Daniel Buleac, jucător la echipa Dolce Vita, dar și principalul finanțator al echipei.

Titlul a fost adjudecat în acest an de Juventus Sibiu, în cadrul turneului de la Hunedoara au jucat şi foşti jucători de Liga 1, Rică Neaga, Mihai Guriţă, Stelian Carabaş sau Petre Marin.

Rezultatele echipei Dolce Vita:

Dolce Vita – CS Deva 3-2

Dolce Vita – Pheonix Craiova 1-2

Dolce Vita – Salamandra Zalău 5-3

Dolce Vita – Raelex Suceava 3-3

Componenţa echipei Dolce Vita:

Petre Golea, Toni Şontropel, Claudiu Dumitru, Paul Druc, , Cătălin Drăgotoiu, Bogdan Chiriac, Ionuţ Cănăvoiu, Cristian Barbu, Romeo Rădoi, Alexandu Ştefan, Daniel Buleac. Antrenor: Ion Al Ioanei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.