RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Djapa a semnat cu Energia Rovinari

/ 8 iulie 2013

După ce și-a asigurat serviciile grecului Kakaroudis, energia a mai semnat cu un jucător pentru pozițiile 4-5, acesta fiind sârbul Dalibor Djapa.

alb-albastru 600 energia baschetPivotul sârb a jucat ultima dată pentru U Cluj, iar antrenorul Florin Nini spune că Djapa poate mai mult decât a arătat la echipa ardeleană: „Djapa are un potențial foarte bun, iar în perioada petrecută la Cluj nu și-a exprimat adevărata valoare, consider că poate mai mult”, a spus, pentru totalbaschet.ro, antrenorul Energiei.

Energia i-a acontat deja pe Darby, Kakaroudis, Djapa și Vlaicu  și are acordul de principiu al lui Troupe. La echipă vor rămâne Gliga, Alionescu și Bratoloveanu, iar în perioada următoare se va căuta completarea lotului cu doi străini, un conducător de joc și încă un pivot, și un român pentru pozițiile mici, 1-2-3. În acest moment, Adrian Roșu a fost și el ofertat, iar clubul așteaptă răspunsul jucătorului aflat acum cu echipa României la Jocurile Mondiale Universitare de la Kazan (Rusia).

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.