RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlad, către Dnipro Dnipropetrovsk?

/ 3 iulie 2013

Conducerea Pandurilor nu neagă discuțiile, dar lasă să se înțeleagă că ucrainienii nu sunt singurii interesați, precum și faptul că în afara lui Vlad și alți panduri sunt sub lupa impresarilor.

vlad2Înregimentarea sârbului Marko Momcilovic în această vară a adus cu ea semne de întrebare, postul acestuia fiind la acea oră acontat de Alexandru Vlad, jucător care cochetează cu echipa națională și care n-a lăsat loc concurenței în sezonul trecut. Aducerea lui Momcilovic a devenit însă cu adevărat utilă odată cu iminența unui transfer al lui Alexandru Vlad.

Deși au existat semnale că Vlad va pleca, cei din conducerea Pandurilor au ținut secretă mutarea, motivând absența lui jucătorului din meciul amical cu Amkar Perm cu o contractură, de ieri a început să se vorbească despre transferul acestuia la echipa antrenată de spaniolul Juande Ramos.

Suma vehiculată, de 2 milioane de euro, a fost infirmată de conducerea clubului gorjean, care a admis însă că se poartă negocieri: „Au apărut știri cum că l-am dat deja pe 2 milioane de euro. Dacă l-am dat pe Maxim cu un milion și jumătate, ar însemna să fugim acum după cei de la Dnipro să-l dăm pe Vlad cu 2 milioane. Nu neg că este un interes pentru Vlad, ca și pentru alți jucători pe care îi avem în lot, jucători tineri, cu frumoase perspective, dar nimic nu a fost parafat. Sunt discuții pe care le purtăm și, într-o zi sau două s-ar putea concretiza ceva. Nu este vorba doar de Dnipro, ci și de alte echipe, la meciul nostru amical cu Amkar Perm au fost mai mulți impresari care au urmărit jucătorii. La fel, nu doar Vlad, ci și Nistor și alți jucători sunt în vizorul impresarilor”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Alexandru Vlad a fost al doilea pandur ca număr de minute adunate în sezonul trecut, cu 2520 de minute jucate, fiind întrecut doar de Viera, care a jucat 2790 de minute. Interesant este faptul că Vlad nu a fost niciodată schimbat în cele 28 de partide jucate, doar accidentările și suspendările scoțându-l din echipa antrenată fie de Grigoraș, fie de Pustai.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.