RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cehul Buchta se face pandur?

/ 1 iulie 2013

În ciuda faptului că la Pandurii a revenit în această vară portarul Răzvan Stanca, gorjenii nu s-au oprit aici și un alt portar cu experiență în Liga 1.

detaliu minge portar        După ce l-a avut la dispoziție și la Gaz Metan Mediaș, antrenorul Cristi Pustai,care apreciază jucătorii de talie mare, l-ar dori pe cehul Milos Buchta și la Pandurii. Totul depinde însă de modul în care Buchta se va comporta în cantonamentul din Austria, acolo unde portarul ceh a ajuns: „Avem o hârtie cu cei de la Gaz Metan Mediaş, iar până la finalul acestui stagiu se află în pregătiri cu noi. Avem acordul echipei din Mediaş, iar până la finalul stagiului vom lua o hotărâre. Buchta e un portar de talie, masiv, deocamdată el se pregăteşte cu noi. Poate fi o soluţie pentru viitor, vedem”, anunță Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Milos Buchta a prins un sezon senzațional în 2009-2010, când a primit doar 21 de goluri în 27 de meciuri în care s-a aflat în poarta celor de la Gaz Metan Mediaș. O accidentare l-a scos din circuit pe Buchta, care n-a mai fost de multă vreme primul portar al echipei sale, în ultimul sezon jucând în doar primele 8 etape, jocuri în care a încasat 11 goluri.

În cazul în care Buchta va fi oprit la Pandurii, unul dintre ceilalți portari va trebui să plece, spune Pîrvulescu: „Cu siguranţă vom rămâne cu trei portari. Nu putem ţine patru portari”. Cum Stanca abia a sosit, iar de Mingote Pandurii s-ar despărți mai greu, cel mai probabil tânărul Lazar ar urma să fie cel care va trebui să-și facă bagajele, însă nu definitiv. Este greu de crezut că Pandurii va ceda definitiv un portar tânăr, de perspectivă, oprind în lot trei portari trecuți de 30 de ani, așa că pentru Lazar s-ar putea opta pentru varianta unui împrumut la o echipă la care să joace constant, meci de meci.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.