RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, mulțumiți de Răduca

/ 27 iunie 2013

Răduca ar putea face saltul în această vară de la nou promovata în liga a II-a, Minerul Motru, la proaspăta vicecampioană a României, Pandurii Târgu Jiu.

raduca cu jiul rovinariOficialii gorjenilor au lăudat modul în care Răduca s-a prezentat în cantonamentul de la Sibiu și se pare că jucătorul adus în Gorj de Fane Nanu va rămâne sub comanda lui Cristi Pustai. „Răduca este o surpriză frumoasă, cred că va rămâne în lot. Se pregăteşte foarte bine, vrea să joace la primul eşalon, ne-am bucura dacă un jucător de la Minerul Motru să joace la Pandurii. Vrem să întoarcem moneda, când ne întoarcem din cantonament Minerul Motru să aibă prioritate la jucători. O să avem o relaţie adevărată cu Minerul Motru”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • perni spune:

    Asa ne intarim pentru Europa League….(cu jucatori din liga a III-a).

  • nimeni spune:

    si de voinea nu sunteti ma?..cate goluri vreti sa mai dea sa i dati si lui o sansa?…aduci toate panaramele de atacanti..si el da goluri in fiecare sezon…e tanar…si e din tg jiu…e apreciat de toti…voi nu i dati nicio sansa

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.