RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eitutis a convins, rămâne la Energia

/ 27 iunie 2013

Lituanianul Tomas Eitutis are mari șanse de a deveni jucător al Energiei, spune președintele secției de handbal a clubului gorjean, Andrei Maioreanu, după ce interul dreapta a fost văzut la lucru și la Târgu Jiu.

ENERGIA handbal           Maioreanu a declarat că, în opinia sa, transferul este foarte aproape de a fi perfectat: „Din discuțiile pe care le-am avut cu impresarul său, pot spune că vom semna cu Tomas Eitutis în proporție de 99,9%. Impresarul jucătorului a fost mulțumit și de colaborarea pe care noi am avut-o pe marginea contractului lui Rok și a apreciat seriozitatea cu care ne-am ținut promisiunile făcute”, a declarat oficialul Energiei.

Energia îl va mai aduce, pentru a fi testat, luni la Târgu Jiu și pe moldoveanul Alexandru Cioban, un inter ambidextru, care a jucat ultima dată pentru Steaua și care joacă tot inter dreapta. Descoperită după ce transferul lui Șelaru nu s-a mai realizat, poarta Energiei ar putea primi întăriri din Spania. Ramon Fuentes Zamora, un tânăr portar de 23 de ani ce a evoluat la Palma del Rio, echipă ce tocmai a retrogradat din prima ligă spaniolă, este una din soluțiile pe care conducerea gorjeană le vede în acest moment, alta fiind chiar Rok Jelovcan. Andrei Maioreanu a mai spus că lista este mai mare, iar un ajutor în căutările echipei gorjene îl primește și de la fostul mare portar al României, Alexandru Buligan.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.