RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjkovic, din nou la Pandurii?

/ 25 iunie 2013

Mijlocașul Vojislav Vranjkovic, deja cu două stagii petrecute la Pandurii, se află la Târgu Jiu și visează la o nouă înțelegere parafată cu gruparea târgujiană.

vranjkovic cu tgmVranjkovic a declarat că-l așteaptă pe președintele Marin Condescu pentru a discuta posibila sa revenire la Pandurii după ce în ultima jumătate de an a jucat pentru CS Turnu Severin:  „Deocamdată nu se ştie nimic. Pentru a treia oară revin aici. Îl aştept pe domnul preşedinte să vină din străinătate şi vorbim. Am vorbit doar cu domnul preşedinte, nu cu antrenorul. Dacă se rezolvă pot să plec în cantonament. În 2-3 zile se decide totul”, a declarat Vranjkovic. Acesta speră să prindă un loc în lotul pentru Austria și chiar în cel cu care Pandurii va aborda partidele din cupele europene: „Am jucat în cupele europene cu Dinamo, dar nu în meciuri importante. Am văzut tragerea la sorţi. Nu sunt echipe cunoscute”, a mai spus mijlocașul. Acesta cunoaște fotbalul din spatiul ex-iugoslav și spune că gorjenii nu ar avea probleme cu echipa din Skopje, în cazul în care va trebui să reprezinte România în cea mai importantă competiție intercluburi organizată de UEFA: „Vardar nu are echipă bună. Steaua nu ar avea probleme cu Vardar și nici Pandurii nu ar avea probleme. Fotbalul de acolo nu a crescut la nivelul celui din România”, a concluzionat Vranjkovic.

Vranjkovic este reprezentat de impresarul Zvonko Milojkovic, cel care de curând a reluat relațiile bune cu gruparea târgujiană după scurt-circuitul avut în perioada în care echipa era antrenată ce Petre Grigoraș, Milojkovic aducându-l recent la Pandurii pe muntenegreanul Admir Adrovic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.